szintező ék
Vásárlás

Kimagasló hatékonyságot biztosít a szintező ék

szintező ék
Szintező ék

Legyen az egy falfelület vagy padló, amit burkolni szeretnénk, minden helyzetben fontos, hogy a munkát ne kapkodjuk el! Csak azt követően lássunk neki, ha már minden szükséges eszköz rendelkezésre áll! A sorból a szintező ék sem hiányozhat. A TLS-PRO nagy ékes lapszintező rendszer ezen darabjára komoly feladat vár.

A termék jól illeszkedik a szintező talpak felső fül részébe és gondoskodik róla, hogy az egymással határos csempelapok ideális módon hangolódjanak össze. Ennek végeredménye lesz a teljesen egyenletes felület. A szintező ék a kimondottan nagy és vékony lapok esetében tud hatékony támogatást kínálni.

Ezen burkolati egységeknél ugyanis előfordul, hogy a nagyobb súly, illetve a gyártásból eredő eltérések miatt, a lerakás, majd pedig a ragasztóanyag száradása során, kisebb szintbéli eltérések alakulnak ki. A szintező ék jóvoltából kiküszöbölhetőek ezen hibafaktorok. A prémiumminőségű műanyagból készült segédeszközök 25 alkalommal felhasználhatóak. Minden tekintetben időtakarékos és költséghatékony a felhasználásuk.

Back To Top