Szolgáltatás

Kit bízzunk meg a sírköves munkálatokkal?

Minőségi sírkövek

Azt szokták mondani, hogy az életben kevés biztos dolog van, de az, hogy egyszer mindenkinek meg kell halni, mindenképpen ezek közé tartozik. Nem szeretünk foglalkozni a témával, de sajnos mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor muszáj a gyásszal megküzdeni, temetőben járni, sírt gondozni, sírköves munkálatokkal valakit megbízni, és dönteni, hogy milyen típust válasszunk.

A temetés után a gyakorlati teendők közül a sír kérdése lesz a legaktuálisabb, hiszen az a jó, ha minél hamarabb sikerül az alapot megöntetni és a sírkövet felállítatni, hiszen másképp hamar elkezd süllyedni a föld, gazosodni, és később sokkal nehezebb lesz gondozott külsőt kölcsönözni neki. A sírköves munkák elvégzését ma már nagyon sok cég vállalja, rengeteg ajánlatot kaphatunk. A választásnál érdemes bizonyos szempontokat figyelembe venni, hiszen nem mindegy, hogy az elkészült munka milyen lesz minőségében és kinézetében, és persze az sem, hogy mennyit kell érte fizetnünk. Rá kell kérdezni a sírköves cégnél, hogy milyen alapanyagokból dolgoznak, ezeket honnan szerzik be, milyen mélyre ássák az alapot, hogyan erősítik meg, milyen választék van náluk szín, forma, méret, betű tekintetében.

Lényeges az is, hogy mekkora tapasztalat áll mögöttük, és mennyire ismert a nevük ezen a téren, hisz ha jó sírköves cég, akkor valószínűleg széles körben kapnak megbízásokat. Nem mindegy az sem, hogy vállalnak-e garanciát az elvégzett munkára, és ha igen, mennyit, mert természetes, hogy hosszú évekre szeretnék jó állapotban tudni a számunkra fontos személyek sírjait.

Back To Top