Webáruház

Koffeinnel kezelt alakformáló harisnya

Alakformáló harisnyák széles választéka
Alakformáló harisnyák széles választéka

Kellemetlen dolog, amikor egy szűkebb ruhát vagy szoknyát szeretnénk felvenni, de nem tehetjük, mert a súlyfelesleg túlzottan látszik. Ez a probléma korrigálható az alakformáló harisnya használata által, mert ennek a nadrágrésze a hasat laposabbá, az alakot pedig lényegesen karcsúbbá teszi.

A gabriellaharisnya.hu webáruház kínálatába számtalan ilyen termék megtalálható, amelyek között szerepel a Slimmer 17DEN, koffeinnel kezelt alakformáló harisnya is.

Ez a modell azért jó, mert a rugalmas derékrésze tökéletesen felfekszik, nem vág be, így vékonyabb ruha alatt is nyugodtan hordható, mert nem képződik vízszintes csík, mint ahogyan a hagyományos gumírozású harisnyák viselésénél szokott történni.

A test hőjének a hatására, a fonalba juttatott mikrokapszulákból koffein szabadul fel, ami a bőrön áthatolva segíti a cellulitisz csökkenését. Ennek a terméknek az összetétele 85% poliamid, 15% elasztán. Szerezze be, mert ez az alakformáló harisnya sok jó tulajdonsággal rendelkezik, viselése révén csinos és elragadó megjelenést nyújt!

Back To Top