Vásárlás

A könnyen telepíthető Honeywell T87

Honeywell T87

Szerencsére részesei lehetünk a technológia sebes fejlődésének, ami megkönnyíti a mindennapjainkat. Ki gondolta volna, hogy eljön az a pillanat, amikor még a fűtést is távolról irányíthatjuk? Bizony a Honeywell T87 képes erre, hiszen ehhez a termosztáthoz nem szükséges vezeték.

Mindössze csatlakoztatni kell a GATEWAY modulhoz, ami lehetővé teszi a gépezet irányítását az okoskészülékről. Csupán internet hozzáférés szükséges és már be is állíthatja a kívánt hőfokot, a nap bármelyik szakában. Ezt a fotelből is megteheti a kedvenc sorozata megnézése közben, hiszen nem szükséges felállnia, hogy manuálisan állítsa be. Töltse le az applikációt, amivel egy egész heti programot is beállíthat a Honeywell T87 okostermosztáton! Telepítése rendkívül egyszerű és egyáltalán nem igényel szakmai ismereteket.

Ideális leállítania a fűtést, amikor nem tartózkodik az otthonában, majd visszakapcsolni, még mielőtt hazaér. Természetesen a táblagépről vagy a telefonról küldött parancs bármikor felülírható, amennyiben manuálisan személyre szabja a programot. Ezt a Honeywell T87 forgatógombjával érheti el, amit ajánlott a nappaliba szerelni vagy abba a szobába, ahol a legtöbbet tartózkodik, hogy mindig kéznél legyen.

A készülék népszerűsége az egyszerű telepítésében és a kényelmes használatában rejlik, valamint rendkívül dizájnos, szinte elvegyül az igényes lakásban. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Honeywell T87 kiválóan működik és mindig precízen tartja az ingatlan hőmérsékletét. Ne érje be kevesebbel, válassza otthonába a kábelnélküli kiváló minőséget!

Back To Top