Vásárlás

Könnyen tisztítható fehér ágytakaró

Fehér ágytakaró

Az egész szoba hangulatát el tudja rontani egy ronda mintás ágytakaró. Az apró, összemosódó minták a régmúlt divatját idézik és soha nem lehet látni rajtuk, hogy tiszták vagy nem. A fehér ágytakaró vagy bármilyen egyszínű tetszetősé teheti ugyanazt az ágyat.

A világos szín pedig a szobát is barátságossá teszi. A hotelszobákban is ezért használják nagy előszeretettel. Könnyen észre lehet venni rajta a foltokat és magas hőkezelés mellett nem kell azért aggódni, hogy kifakul a mintája.

A fehér szín pedig mindig is a frissességgel, tisztasággal fonódott össze. Aki egy ilyen szobát bérel ki, már az első pillanatban érezheti ezt a hatást. Sőt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy az emberek sokkal jobban vigyáznak arra, hogy tiszta maradjon az ágy, ha fehér ágytakaró van rajta.

Nem dobják le a földre, nem fekszenek rá piszkos ruhával és nem esznek rajta. Ha mégis megesne a baleset és folt keletkezik rajta, akkor némi fehérítő segítségével újjá varázsolható a fehér ágytakaró. Tehát, többszörösen is megéri beruházni egy ilyenre!

Back To Top