Fültok
Egyéb

Könnyű hallásvédő fültok

Fültok
Fültok

Egész nap hangos zajban dolgozni nemcsak fárasztó, hanem veszélyes is lehet. Egy bizonyos idő után, akár halláskárosodást is szenvedhet, aki ilyen körülmények között tevékenykedik nap mint nap.

A nagyobb üzemekben, gyárakban egy idő után már elviselhetetlen a monoton gépzaj. Az útépítés során is jól jön a fültök használata, hiszen nem valami kellemes egész nap a bontókalapács által komponált szimfóniát hallgatni. Még az egykezes sarokcsiszoló is elég hangos, amikor fémet vágunk, nem beszélve a nagyobb, kétkezes változatokról.

A magas decibelszám egy rockkoncerten előny, viszont munka közben kifejezetten hátrány. A fültokkal viszont kímélhetjük a dobhártyánkat. Az ergonomikus kialakítás miatt jól illeszkedik, ezért kényelmes viselni.

Akár a védősisakhoz is csatlakoztathatjuk a fültokot. A párnázott fejpántnak köszönhetően, még több órányi viselet után sem válik zavaróvá és ehhez hozzátesz a könnyed kialakítás is. A fültokkal nem kell aggódnunk az ártalmas zajok által elszenvedhető következmények miatt.

Back To Top