Körfűrész korong
Egyéb

Körfűrész korong Microteq anyagból

Ha elhanyagoljuk a kertet, akkor egészen vadregényes környezet alakulhat ki, ami egy bizonyos ponton túl, már elég kellemetlen látvány. Viszont egy kis energia ráfordításával igazán idilli környezetet hozhatunk létre, és csupán néhány hatékony eszközre lesz szükségünk ehhez. A fűnyírás, olykor önmagában még nem elég. A gyepszellőztető ár elég kedvezőnek számít manapság, ezért indokolt lehet a beszerzése, hogyha szeretnénk maximalizálni a pázsit tápanyag ellátását.

Sokkal jobban fog szellőzni ezáltal a gyepszőnyeg, hiszen eltűnik a fűszálak közül a gyepfilc. Bár ez kézi erővel is megoldható, hogyha szorgosan gereblyézünk és így gyűjtjük össze a fűnyírás után összegyűlt növénydarabokat, amik elfojtják fűszálakat. Egy kisebb terület esetén ez is hatékony megoldásnak számít, viszont egy nagyobb gyepszőnyegnél ez már egy kimondottan időigényes és fárasztó munka. A gyepszellőztető ár minden tekintetben megéri, hiszen egy remek eszközzel gazdagíthatjuk a kerti gép gyűjteményünket.

Mindenképp ott a helye a fűnyíró és a fűkasza mellett. A Bosch gyepszellőztető árak nagyjából megegyeznek egy minőségi Bosch fűnyíró árával. Hogyha végeztünk a kerti munkával és kedvünk szottyan barkácsolni, akkor betérve a műhelybe szükségünk lehet a körfűrészre. Ezzel a szerszámgéppel tökéletesen egyenes, hosszanti vágatokat készíthetünk. Természetesen a munkaanyag darabolására is alkalmas. A körfűrész korong fogainak a kialakításától függ, hogy milyen anyagot vághatunk a szerszámgéppel. A Bosch különleges technológiát fejlesztett ki a tiszta és biztonságos vágatok kivitelezése érdekében.

A Microteq anyagú fogak jól bírják a strapát, nem törnek és nem görbülnek. Az alumíniumon kívül, a körfűrész koronggal vághatunk például műanyagot, epoxit, MDF lapokat, laminált táblás anyagokat, stb. Kemény fémekhez azonban nem használható Bosch Expert for Aluminium körfűrész korong. A különleges anyagnak köszönhetően. rendkívül jó a fogak kopásállósága, ezen kívül a túlhevülés is elkerülhető ezzel a technológiával, így hosszú életű marad a körfűrész korong.

Back To Top