Webáruház

A körömvirág szappan igazi ereje

Körömvirág szappan

Kiemelkedő helyet foglal el a körömvirág a gyógynövények között. Valószínűleg mindenki hallott már a különféle jótékony hatásairól.

Szerencsére, már nagyon sokféle natúrtermékben szerepel, például száraz, gyulladásra hajlamos bőrre nagyon jó a körömvirág szappan, hiszen az igazi erejét ezek esetében mutatja meg. Az itt található webáruházban olyan körömvirág szappan termék vásárolható meg, ami kecsketej hozzáadásával készül. Ennek rendszeres használatával elkerülhető a téli hidegben jelentkező bőrszárazság, illetve a viszketés is. Tulajdonképpen minden évszakra és valamennyi bőrtípusra ajánlott, ugyanis gyengéden képes ápolni mindenféle bőrt.

Az összetevői között szerepel a szappanosított kókusz, a pálma- shea vaj, olíva-, napraforgóolaj, ricinus, körömvirág olajos kivonata és szirmai, kecsketej, 100% tisztaságú bergamott és citromfű illóolaj. Ezek az alapanyagok egytől-egyig természetesek. Érdemes a körömvirág szappant választania, ha fontos Önnek, hogy semmilyen vegyszerrel ne érintkezzen a bőre.

Back To Top