koszmó kezelése
Vásárlás

Koszmó kezelése egyszerűen és biztonságosan

koszmó kezelése
Koszmó kezelése

A babák fején megjelenő sárgás lerakódás titokzatos jelenség, ami egyes szülőkben aggodalmat vált ki. A koszmó kezelése szerencsére manapság már egyszerűen és kíméletesen megoldható egyetlen termékkel. Egyes csecsemőknél a koszmó alig észrevehető, viszont sokuk fejbőrén meglehetősen vastag és csúnya bőrréteg jelenik meg.

Ezt semmiképpen nem szabad kaparászni, fésülgetni, hiszen ezzel akár fel is sérthetjük a baba érzékeny fejbőrét. A megoldás a koszmó ellen egy kímélő, természetes alapanyagú sampon. A koszmó kezelése a HerbArting samponjával biztonságos és kíméletes, hiszen a termék káros anyagoktól, színezékektől és illatanyagoktól mentes.

A hatását a gyógynövények kivonatával fejti ki, mint az illatos kamilla, amit már évszázadok óta használnak a babák ápolására, a finom bio mandulaolaj, minőségi shea vaj és a hámlasztó hatású természetes fűzfakivonat. A koszmó kezelése így egyszerűen beépíthető a baba napi rutinjába, hiszen nem igényel extra tevékenységet, ami esetleg zavarná a kicsit. Ez a babasampon a nagyobb gyerekek, sőt, felnőtteknek által is használható.

Back To Top