kültéri szövet
Webáruház

Kültéri szövet előnyös tulajdonságokkal

A kerti bútorok nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a lakásban található bútordarabok. A kerti és teraszbútorok legnagyobb ellensége egyértelműen a víz.

A hosszú élettartam érdekében, fontos a kültéri szövet alkalmazása, a vízlepergető tulajdonsága miatt. Ezért nem kell amiatt aggódni, hogy mi történik akkor, amikor jön egy hirtelen zápor. Az is előfordulhat, hogy a grill parti során valami ráömlik a kültéri szövetre. Az anyagának köszönhetően, a tisztítása könnyen megoldható.

Elég áttörölni egy nedves ronggyal. Még a zsíros szennyeződések sem hagynak rajta maradandó nyomot. A kültéri szövet többféle színben szerezhető be.

A jelenlegi trend szerint általában a szürke, az egészen világos és a barna különféle árnyalatai dominálnak. Természetesen a kínálatban megtalálhatja mindenki az ízlésének megfelelő színű, mintájú és méretű kültéri szövetet. Az ezzel az anyaggal bevont ülőpárnákat nem kell hosszasan szárítani, hogyha megáznak. Az erős napfény sem fakítja ki, ami ezáltal semmit sem veszít a dekoratív jellegéből.

Back To Top