Vásárlás

A kutya megfázást jobb megelőzni!

Kutya megfázás

Beláthatatlan következményekkel járhat az immunrendszer legyengülése a kutyák esetében. Bár sokan úgy tartják, hogy az egészséges ebnek olyan dús és szép a bundája, hogy az alatt nem fázhat, mégis előfordul kutya megfázás.

Ha az állat immunrendszere legyengült, akkor hiába a vastag bunda, mert a szervezetét megtámadják a kórokozók, fertőzéses megbetegedések vagy allergiák alakulhatnak ki. Talán mind közül a legfontosabb a máj, a bélflóra és a bélnyálkahártya állapota, de mindenféle betegségre segítséget nyújtanak az immunerősítő és anyagcsere-szabályozó gyógynövények.

Ezek a növények képezik a fito-store.com webáruházban megvásárolható készítmények legfőbb alapanyagát is. Tanácsos ezek közül választania minden gondos gazdinak, hogy hűséges kutyája immunrendszere maximális védelmet nyújthasson a betegségekkel szemben.

Ha ezt teszi, egyre ritkább lesz a kutya megfázás előfordulása. Jól tudja, hogy az egészséges, játékos, vidám kutyus mennyi örömet szerez, ezért ne mondjon le erről semmi pénzért!

Back To Top