lábbal hajtós bicikli
Egyéb

Lábbal hajtós bicikli a praktikus és gyors száguldásért

lábbal hajtós bicikli
lábbal hajtós bicikli

A szülők elsősorban a gyermeküket örömtelinek és vidámnak szeretnék látni, ezért mindent megtesznek ennek elérésében. Amint a csöppség magabiztosan tud járni a különböző játékok megvásárlásakor, előtérbe helyeződik a lábbal hajtós bicikli is.

Előnye, hogy a gyerkőc pedál nélkül használhatja a járgányát, ezáltal megerősödik az egyensúlyérzéke, ami nem egyszerű feladat. Az első méterek megtétele után, amikor már bátran és önállóan fogja használni a bicajt, a gyorsaság is növekedni fog a csemete tempója és igénye szerint.

Nem utolsósorban pedig határozottabb, ugyanakkor magabiztosabb lesz. A lábbal hajtós bicikli kitűnő tanulási eszköz és azon kívül, hogy fejlődik a koordinációs képessége is, az igénybevétele után könnyebben fog majd átszokni egy nagyobb pedálos kerékpárra, amit már tekerni kell.

A lábbal hajtós bicikli remek első tanuló bringának minősül, számos üzletben meg lehet vásárolni különböző színben, méretben és mintával, valamint online is megrendelhető az internet adta lehetőségeknek hála.

Back To Top