Szolgáltatás

A lakáshitel segít a problémáján

Lakáshitel

Megunta már, hogy albérletre költi a pénzt, mert nem tud saját erőből ingatlant vásárolni? Sokak számára a lakáshitel is biztosított, amennyiben teljesít bizonyos feltételeket. Az oldalon megismerheti, hogy melyek ezek, valamint mitől függ, hogy mekkora összegre jogosult.

Természetes, hogy egy idő után mindenki arra törekszik, hogy saját életet kezdjen egy új ingatlanban a családjával. Ez pedig nemcsak a vásárlást jelenti, hanem az építkezést is. A lakáshitel azonban mindkét esetben igényelhető.

Több tényező is befolyásolja a hitel paramétereit. Ilyen például az ügyfél nettó jövedelme, a kor, családi állapot, valamint az eltartott gyermekek száma. Az ingatlant illetően pedig figyelembe veszik a forgalmi értéket és az elhelyezkedést.

A fedezetről is fontos néhány szóban beszélni, ugyanis a bankok többféle ingatlant is elfogadnak ezen a téren: célingatlan, pótfedezet és helyettesítő fedezet. Mindegyiket megismerheti részletesebben is, valamint a lakáshitel terén számos hasznos infót megtalál, ha szétnéz a weboldalon.

Back To Top