lánckenő olaj
Vásárlás

Lánckenő olaj a vágórészek megóvására

lánckenő olaj
Lánckenő olaj

A favágás nemcsak ipari körülmények között előforduló tevékenység, hanem gyakran a lakás körül is szükség van erre a munkafázisra. Még mindig sokan használnak vegyes tüzelésű kazánokat a fűtés megoldására. A tüzelőanyag előkészítéséhez tehát hatásos eszköz egy nagyteljesítményű motoros fűrész, valamint a lánckenő olaj bevetésére szintén szükség lesz.

Ez az adalék egyedi szereppel rendelkezik, aminek a hiányában elég komoly problémák lépnének fel. A komponens szerepe, hogy a korróziótól megóvja a vágófelületet azáltal, hogy egyenletes bevonatot képez rajta. A mechanikus kopással szemben is jelentős ellenállást kölcsönöz. A lánckenő olaj ilyen formában kitolja a fémszerkezetek élettartamát.

Egyértelműen megtérülő befektetés, ezért semmilyen körülmények között ne próbáljuk meg elhanyagolni a használatát. Egyedi összetételének hála, a sajátosságait minden tekintetben megtartja, még változó körülmények jelenlétében is. Az SL-55 fűrész lánckenő olaj többféle kiszerelésben elérhető, mindez kedvező ár-érték arány mellett. Használjuk fel okosan az előnyeit minden helyzetben!

Back To Top