Szolgáltatás

LED spot izzó, a célzott fénysugár

LED spot izzó

Az évek múlásával eljön az az idő, amikor nagyobb átalakítást végzünk az otthonunk több helyiségében. Ilyenkor aztán érdemes egyúttal minden apró részletet megtervezni és egyben ki is cserélni. Ha jelentős költségeket akarunk megspórolni az idők során, akkor a világítás is kapjon fontos szerepet a renoválásban! Az olyan egyedi és előnyös rendszerek, amilyen a LED spot izzó is, gyorsan visszahozzák árúkat. A modern bútorok és álmennyezet ugyanakkor kitűnő helyet biztosít a beépítésére. Minden körülmények között megállja a helyét és sok előnyt biztosít. Amikor egy adott helyre, ami lehet például egy íróasztal, nagyteljesítményű fénysugárra van szükség, akkor azonnal a LED spot izzó jusson eszünkbe!

Nem forrósodik fel, mint a régebbi társai, ezért a szűk helyeken is jól használható. Jelenléte nem tűnik ki, tehát nagyon dekoratívan belesimul a környezetébe. Ez csak néhány sajátossága, ami érdekessé teszi. Élettartama jelentősen hosszú, akár 15 000 óra is lehet, ami valójában csak azt az időtartamot jelzi, amíg a LED spot izzó fényáramának 70 %-át képes leadni. Ezután is végzi feladatát, de csak csökkentett teljesítménnyel. Beszereléséhez tehát teljesen új foglalatra van szükség, ami el van rejtve bizonyos burkolatok mögé. Mi van az olyan esetekben, amikor még nincs keret a hagyományos rendszerek teljes cseréjére?

Ilyenkor kerül előtérbe a továbbfejlesztett E14 LED izzó! Az első típusok megjelenése ugyanis túlságosan nagy volt, ami gyakran nem fért bele a régi lámpatestekbe vagy egyszerűen kilógott azokból, ezzel kellemetlen látványt nyújtva. A mindenfelé világító fényforrás ugyanakkor még zavaró is lehetett. A gyártók ezért visszaültek a tervezőasztal mögé és megszületett az E14 LED, ami már úgy illik bele a megszokott foglalatokba, mint a hagyományos körték. Miért éri meg ezeket alkalmazni? Beszéljenek a számok!

Egy 3 Wattot fogyasztó termék megfelel egy átlagos 37 Wattos izzó normál teljesítményének. Ez még nem minden, mert az élettartama 2000 óra helyett 15 000. Ha jól kiszámoljuk a teljesítőképességeket és megfelelő típusokat vásárolunk be, akkor 2-3 megszokott 100 Wattos égő fogyasztásával azonosan, az egész lakást fénnyel láthatjuk el. A költségek már az első hónap elteltével érezhetően kevesebbek lesznek. Természetesen az E14 LED ára több mint a megszokott izzóké, de az előnyök magukért beszélnek! Éljünk környezettudatos módon és spóroljunk sokat a modern találmányok jóvoltából, amíg aztán idővel a megszokott lámpaburákat is kicserélhetjük modernebb típusokra. Az E14 LED online is megvásárolható mindössze néhány kattintással.

Back To Top