Webáruház

Lineáris sín többféle méretben

Kitűnő csapágyazás
Kitűnő csapágyazás

Egy gyártósor hatékonysága sokban függ a gépek műszaki állapotától. Hogyha rendszeresen meghibásodik, elkopik a lineáris sín, akkor a gyártás szünetelése miatt, jelentős bevételtől eshet el az adott vállalat.

Ezért minden esetben fontos a minőségi alkatrészek használata, amikor cserére kerül a sor. Mindennek a kulcsa a gyártás során felhasznált alapanyagokban és a kidolgozottságban rejlik. A lineartechnik.hu rendelésre is képes lineáris sínek előállítására, az ügyfél igényeihez igazodva.

A szolgáltatások közé tartozik például a golyósorsók végmegmunkálása, de a lineáris sín méretre vágására is van lehetőség. A megrendelt alkatrészek esetében, az összeszerelés is igényelhető.

A 25 éves nagykereskedelmi múlttal rendelkező vállalat garantáltan prémiumminőséget szállít, legyen szó lineáris sínekről, csapágyakról, fogaskerekekről, vagy egyéb mozgástechnológiai alkatrészről. A weboldalon található termékszűrő megkönnyíti az adott modell kiválasztását, illetve a termékek összehasonlítására is van lehetőség.

Back To Top