Webáruház

LOGICO Piccolo óvodásoknak, iskolásoknak

LOGICO Piccolo
LOGICO Piccolo

A gyerekekre jellemző a kíváncsiság és a tudásszomj, azonban az sem titok, hogy sokan közülük hadilábon állnak a türelemmel. A LOGICO Piccolo játékos formában szeretné bevinni a lurkók életébe az olyan területek nagy kérdéseit, mint a geometria, számtan, írás, olvasás. Az pedig bármilyen tevékenységnél elengedhetetlen, hogy a gyerkőc semmiképpen ne érezzen kényszert.

A tanulásra ez fokozottan érvényes, hiszen a túl nagy elvárások és gyors tempó sok esetben nem hozzák meg a várt eredményeket. A LOGICO Piccolo kiváló készségfejlesztő játék a nagycsoportos kortól egészen az iskola alsó tagozatáig, pontosan abban az időszakban, amikor a kicsik a legfogékonyabbak az újdonságokra.

A hangsúly természetesen a játékon van, aminek során észre sem veszik, hogy mennyi hasznos dolgot tanultak. A LOGICO Piccolo segítségével támogathatjuk a megfigyelést, a szókincset, megismertethetjük az idő fogalmát, a szem-kéz koordinációját is fejleszthetjük, sőt, bizonyos típussal még a diszlexia megelőzését is elősegíthetjük.

Back To Top