lovas ágyneműhuzat
Vásárlás

Lovas ágyneműhuzat az apró zsokénak

lovas ágyneműhuzat
Lovas ágyneműhuzat

Örömteli tény, hogy egyre több gyerek kedveli meg a lovaglást, mert ezek a kedves, szeretetre méltó állatok hamar a kedvenceikké válnak. Ezért örömmel veszik a csemeték, ha olyan használati tárgyakkal rendelkeznek, mint a lovas ágyneműhuzat, amelyek mindig emlékeztetik szelíd barátjukra. Boldogan alszanak el délutánonként és esténként egy ilyen ágynemű védelmében, főleg, ha annak az alapanyaga bőrbarát jellegű is.

Nos, a mesesgyerekbolt.hu webshop termékpalettáján többféle lovas ágyneműhuzat is szerepel, amelyeknek mindegyike 100% pamutból készül. Egészen nagy koráig használhatja ezt a tulajdonosa, hiszen a mérete lehetővé teszi. 140×200 cm a paplanhuzat és 70×90 cm a párnahuzat.

Nem bolyhosodik, nem fakul ki a színe, számtalan mosás után is ugyanolyan szép marad. Célravezető legalább 2 szett ágyneműt vásárolni, hogy legyen csere, amikor kimossuk a használatban lévőt. Ennek sincsen akadálya, hiszen a webáruházban a lovas ágyneműhuzat több színben kapható, rendkívül kedvező anyagi feltételek mellett.

Back To Top