magán bőrgyógyászat
Szolgáltatás

Magán bőrgyógyászat magasan képzett orvosokkal

Az embereken a kiütések sokszor valóban a semmiből jelennek meg és ez a legtöbbeket arra sarkall, hogy azonnal felkeressenek egy rendelőt. Nem minden esetben éri meg heteket várni, mivel a magán bőrgyógyászat napok alatt felderíti a probléma okát. Nyilván sokan úgy gondolják, hogy ez nem fedi a valóságot, mivel a magánrendelőbe” is gyakran sokat kell várni. Az online bőrgyógyászati szakrendelés ezzel szemben pár nap alatt lehetővé teszi a diagnózis felállítását és a recept elküldését is.

Az is tévedés ugyanakkor, hogy egy ilyen internetes magán bőrgyógyászat sokkal drágább, mint a hagyományos értelembe vett. Ez is teljesen megfizethető, ráadásul választhatunk az orvosok közül, akikről érdemes tudni, hogy valamennyiük magas szaktudással és gazdag tapasztalattal rendelkezik a bőrgyógyászat terén. Lássuk be, hogy a magán bőrgyógyászatnak nincsenek hátrányai, csupán előnyei, főleg, ha a jelenlegi, nem szokványos helyzetre gondolunk. Megtörténhet ugyanakkor, hogy a páciensnek személyesen is meg kell jelennie egy konzultáción, de ez nem von plusz költséget maga után.

Az online bőrgyógyászat nálunk viszonylag újdonság, másoknál egyáltalán nem

Azt mondják, hogy ne kezeljük magunkat az internettel. Ez igaz, azonban az online bőrgyógyászati rendelés nem összetévesztendő azzal, amikor az ember kikeresi a tünetei alapján a betegségét, ami természetesen mindig „végzetes”. Egy ilyen konzultáció ugyanis szinte teljesen olyan, mintha személyesen megjelennénk egy orvosi rendelőben. A különbség mindössze annyi, hogy rendelő nincs, de szakorvos van, ahogy pontos diagnózis és e-recept is, ami bárhol kiváltható.

Az online bőrgyógyászati rendelés itthon talán még újdonságnak számít, azonban az Egyesült Államokban ez már hosszú ideje jól működik, rengeteg elégedett páciens élt már a távbőrgyógyászat lehetőségével. Nem mellesleg az online bőrgyógyászati rendelés a legkényelmesebb és legidőtakarékosabb módja annak, hogy szakszerű segítséget igényeljük megbízható forrásból a bőrproblémára. A teledermatology.hu weboldalon minden információ megtalálható erről!

Back To Top