Webáruház

Magas minőségű a Tefal wok

Tefal wok

Kínából származik a wok serpenyő ötlete, vagyis az általa nyújtott gasztronómiai eljárás, ahol ez mindennapos konyhai eszköz és a legnagyobb pozitívuma az univerzalitásában rejlik.

Ma már kapható a piacon Tefal wok serpenyő is, aminek alakja leginkább a gömb metszetére emlékeztet. Ebben lehet főzni, csökkentett mennyiségű olaj hozzáadásával pedig párolni, gőzölni. Ez a termék ma már világhírre tett szert, előszeretettel alkalmazzák a nemzetközi konyhák is.

A Tefal wok serpenyő formájának kialakítása teszi lehetővé, hogy az aljában nagyon magas hőmérséklet generálható, minimális energiafelhasználás mellett. Ezért gazdaságosnak nevezhető ez a serpenyő, amelyik a jól felszerelt konyhák alapeszköze.

Ön is vehet Tefal wok serpenyőt az edenyshop.hu webáruházból, ugyanis a gazdag választékban ilyen is szerepel. 24 hónap garancia is jár a termékre, ez is bizonyítja a Tefal wok magas minőségét. Nagyon sok finom ételt készíthet el egy ilyen remek serpenyőben, mert kiváló darab, ezért rendelje meg még ma!

Back To Top