mosható betét
Webáruház

Magával ragad a mosható betét

A nőknek a menstruációjuk, legyen az bármennyi nap, nagyon megterhelő időszak, mind lelkileg, mind testileg. Ezt tovább súlyosbítja az eldobható betétekkel és tamponokkal való állandó bajlódás. A mosható betét viszont kézenfekvő megoldás ilyen esetekben.

Nemcsak a saját életünket könnyítheti meg, hanem a környezetvédelmi jelentősége sem elhanyagolható. Egyetlen nő több ezer betétet vagy tampont használ el élete során, ezt a számot világméretűre kivetítve látható, hogy csak ezek a termékek mekkora szennyezést jelentenek. Csupán ez az egy módosítás mekkora változást hozhat a világon! További pozitívuma a mosható betéteknek, hogy ugyanolyan széles választékban lehet kapni, mint a sima egyszer használatosokat. Méretbeli különbségeknek és a vérzés erősségének is megfelelnek.

Lehet kapni erősebb vagy gyengébb vérzéshez illeszkedőt, de éjszakára valót is. Persze rengeteg csodálatos külső mintákkal vannak ellátva. A mosható betétek tisztán tartása sem okoz sokkal több feladatot. Megfelelő módszerrel tökéletesen eltüntethetőek a foltok.

Back To Top