midea klíma
Klíma

Megbízható és takarékos a Midea klíma

Magas termelékenység, fejlett koncepciók és összetartó csapat. Talán ezek a tulajdonságok különböztetik meg a legjobban a Midea klíma gyártóját a hasonló termékeket készítő cégektől. Az inverteres légkondicionálójuk titka egy speciális kompresszor használatában rejlik, ami képes megváltoztatni a motor fordulatszámát.

Ez a technológia gazdaságosabbá teszi a Midea klíma használatát és pontosabb működést biztosít a beállított hőmérsékleten. Ez azt jelenti, hogy az inverterrel ellátott berendezések nemcsak kiváló légkört teremtenek minden helyiségben, hanem jelentősen segítenek megtakarítani a felhasználók költségvetését. Az inverteres készülékek még egy előnnyel rendelkeznek, hiszen önálló vagy kiegészítő hőforrásként is szolgálhatnak.

Így télen és az őszi-tavaszi időszakban egyaránt kiváló megoldást jelentenek a fűtési kérdésekben. Az inverteres Midea klíma akár -15°C kültéri hőmérséklet esetén is jól végzi a dolgát és a lehető legcsendesebb üzemmódban működik, anélkül, hogy megzavarná a tulajdonosok álmát.

Back To Top