Honeywell CO érzékelő
Vásárlás

Megéri a Honeywell CO érzékelő alkalmazása

Sajnos gyakran olyan irányból is fenyegethet bennünket veszély, ahonnan nem számítunk rá. Éppen ezért, a Honeywell CO érzékelő az otthoni biztonság egyik legfontosabb eszköze. A szén-monoxid veszélyes, színtelen, szagtalan gáz, ami akár halálos is lehet. Az érzékelő lehetővé teszi, hogy azonnal értesüljünk a szén-monoxid jelenlétéről, mielőtt bármilyen tünet jelentkezne.

A Honeywell CO érzékelő 10 éves élettartammal rendelkezik, valamint IP44 besorolással, aminek következtében a fürdőszobában is elhelyezhető. A készülék teljes előlapja egyben a Teszt/Némítás gomb is és rendkívül vékony kialakítású. A vészjelzéskor jól látható piros „ALARM” felirat jelzi a bajt és az elnémítás funkció lehetővé teszi, hogy a készülék ne zavarja a mindennapi életet.

Az R200C-N vészjelzők rádiófrekvenciás kapcsolattal egymással összetaníthatóak, így ha az egyik érzékelő jelez, a többi szintén beindul, ezzel egyértelműsítve a problémát, valamint növelve az ingatlanban tartózkodók biztonságát. Gondoskodjunk az otthoni védelemről a Honeywell CO érzékelő alkalmazásával!

Back To Top