új és használt pénztárgépek
Szolgáltatás

Megéri egy használt pénztárgép, vagy érdemesebb újat venni?

új és használt pénztárgépek
Új és használt pénztárgépek

Ahhoz, hogy az ország gazdasága előre tudjon lépni, nagy szükség van olyan vállalkozókra, amik igyekeznek az önmegvalósítás mellett, a kereskedelmet is fellendíteni. A különféle termékek és szolgáltatások áramlása nélkül a dolgok gyorsan megállnának, ami komoly problémákat jelentene. Természetesen betörni az aktuális piacra nem egyszerű feladat. Rengeteg kihívással kell szembenézni, valamint az aktuális jogszabályi háttérnek való megfelelés sem mindig könnyű. Elsőre elképzelni sem tudnád, hogy mennyi eszközre lesz szükséged, amelyek nélkül az értékesítés elkezdése lehetetlen.

Itt van máris az online pénztárgép. Mivel a legtöbb helyen nyugta kiadására csak ilyen készülékek alkalmazhatóak, ezért muszáj azt valahonnan, lehetőleg kedvező költségek mellett beszerezni. Egy teljesen új rendszer ára alapvetően 6 számjegyű. Több 100 000 Forintról van tehát szó, amit egy összegben kiadni korántsem könnyű és néha túl nagy befektetés. Sajnos a statisztikák szerint, az újonnan indult cégek többsége nem éri meg az 1-2 éves kort, mert a tőkehiány és rosszul összeállított üzleti stratégia mentén kifúj.

Tehát, ha minden pénzt beleölsz, megveszed a pénztárgépet is, akkor utólag attól megszabadulni már nem egyszerű. Választhatod a bérlést vagy befektethetsz egy használt variánsba. Hogyan lesz használt egy ilyen berendezés? Pontosan úgy, hogy vakvágányra fut a cég. Ami viszont fontos, hogy az ilyen eszközök is csak NAV által kiadott műszeres igazolvánnyal rendelkező szakember állíthatja újra üzembe. A termékek az értékesítés előtt átesnek egy alapos felülvizsgálaton, aminek keretében az esetleges rossz alkatrészek cseréje megtörténik.

Ha nem tudsz új és használt pénztárgépek között dönteni, akkor olvass tovább! A lapenztargep.hu weboldalon megtalálod a pontos részleteket. A műszaki felszereltség szempontjából, ezek a gépek kiváló potenciállal rendelkeznek. A használatuk nem okoz bennük semmilyen maradandó sérülést. Az újnál lényegesen kedvezőbb árfekvés vonzó ajánlat, de csak olyan helyről vásárolj, ahol garantált a későbbi szervizháttér, a felmerülő problémák elhárítása végett.

Back To Top