Szolgáltatás

A megfelelő akusztika pihentet

Akusztika

Ideje felismernünk, hogy mennyire fontos a környezettudatos életmód. A GGreen olyan irodai berendezéseket kínál, amelyek újrahasznosított anyagokból készülnek. Ilyenek a megfelelő akusztika megőrzésére szolgáló szigetelések és térelválasztók is. Rossz hatással lehet a dolgozókra, hogyha munkahelyükön magas a zajszennyezés.

Ez azt jelenti, hogy nagyobb stressznek vannak kitéve és a rossz akusztika miatt még a munkateljesítmény is csökken. Ezt a tényt felismerte több nagyvállalat is, így igyekeznek megoldást találni erre a problémára. Már léteznek olyan megoldások, amikkel esztétikusan csökkenteni lehet az irodák zajszennyezettségét.

Az akusztika jobbá tétele érdekében a Sedus zajelnyelő képeket tervezett a nagyobb területű falakra, így azok nem verik vissza a kellemetlen hangokat. A Caimi pedig olyan paneleket gyárt, amelyek különböző sűrűségű zajelnyelő rétegekből állnak. Az esztétikus megjelenés itt is fontos szempont volt és ezt különböző színek és formák biztosítják. A Narbutas pedig gyapjúborítású térelválasztókat kínál, amely kiszűri a kellemetlen zajokat ezért jobb lesz az akusztika.

Back To Top