Webáruház

A mellékhatások nélküli shea vaj

Shea vaj

Nap mint nap rengeteg vegyi anyagot juttatunk a szervezetünkbe, aminek nyoma marad nemcsak az egészségi állapotunkon, hanem még a bőrünkön, hajunkon is meglátszik. A különféle csodákat ígérő kozmetikumok hosszútávon nemhogy segítenének, hanem károsítják a testünket borító szövetet, hiszen vegyszerekkel érik el a puha tapintást.

Ezek azonban csak pillanatnyi megoldást nyújtanak, mert nem táplálják a bőrt, így idővel csak rosszabbodni fog a helyzet. A shea vaj olyan alternatíva, ami szintetikus anyagok nélkül, csak a természet erejével küzd a szép arcbőrért, illetve a teljes testet borító, puha és egészséges kültakaróért.

A shea vaj egy afrikai eredetű natúrkozmetikum, amit a karitéfa csonthéjas terméséből állítanak elő hidegsajtolás révén. A bioboltokban, gyógyszertárakban és online üzletekben tömb és krémes állagban is megvásárolható. Nem véletlen a vaj megnevezés, mert nagyon hasonlít az általunk ismert állati eredetű zsiradékhoz, így a bőr melegétől ez is megolvad és kényelmesen használható testápolóként vagy arckrémként.

A shea vaj összetétele nagyon hasonlít a legfelső emberi bőrréteget védő anyagra, ezért rendkívül hatékony, hiszen képes pótolni a szervezetből hiányzó vitaminokat, tápanyagokat és nyomelemeket. Mivel nem tartalmaz adalékanyagokat, így allergiás reakciót és egyéb mellékhatásokat sem válhat ki, valamint további méreganyagokkal sem terheli meg a testet. Tehát, a shea vaj még bőrproblémákkal küzdők által is alkalmazható, illetve kicsiknek és nagyoknak egyaránt hasznos lehet.

Back To Top