műanyag erkélyajtó
Vásárlás

Melyik műanyag erkélyajtó mellett voksoljunk?

műanyag erkélyajtó
Műanyag erkélyajtó

Ahhoz, hogy a megfelelő belső és külső nyílászárókat meg tudjuk találni, rengeteg különféle információval tisztában kell lennünk. Ez pedig a műanyag erkélyajtó választás esetében sincs másképp, hiszen többféle típust, illetve nyitással kialakított darabot tudunk megkülönböztetni egymástól. Az első fajta nem más, mint a szokványos nyíló ajtó, amit már bukó funkcióval is kérhetünk az egyszerűbb szellőztetés érdekében.

Ezt főként a kisebb hellyel rendelkezőknek ajánljuk. A második változat, amiről szót kell ejtenünk, a toló-bukó műanyag erkélyajtó, ami már a teraszokon is kimondottan megállja a helyét. Sokan félnek a kialakítás miatti hőszigetelés minőségétől, azonban a legtöbb efféle darabnál már háromrétegű tömítést használnak.

Végül pedig a műanyag erkélyajtók közül az emelő-toló példányt kell kiemelnünk. Ez hasonlít az előző típusra, azonban sokkal magasabb a minősége, prémium darab. A kialakításának köszönhetően akadálymentes, mivel a szerkezet teljesen az aljzatba süllyeszthető, azonban az ajtó nem tartalmaz bukó funkciót.

Back To Top