bio gyümölcs
Webáruház

Mennyi bio gyümölcsöt együnk naponta?

A mediterrán diéta szerint az a legjobb, ha az ember rengeteg természetes ételt eszik. A bio gyümölcs naponta 3 alkalommal szerepel az étrendben, ugyanakkor azt is megszabja, hogy milyen típusú gyümölcsök közül kell válogatnunk. A délelőtti órákban például nyugodt szívvel megehetünk egy egész banánt, főleg ha nem túl nagy, hiszen elég magas a kalóriatartalma. A bio gyümölcsök között fontos megkeresni a magas C-vitamin tartalmúakat is, amelyek között olyanok szerepelnek, mint a narancs, a citrom, a mandarin, a kivi és a grapefruit.

Természetesen nem szabad annyit megennünk, amennyit szeretnénk, de az 1-2 darab fedezni fogja az aktuális mennyiséget. Ha pedig a bio gyümölcs a délutáni órákban is megjelenik, akkor választhatunk almát, körtét vagy egyéb finomságot. Sokan elutasítják a gyümölcsöket a magas cukortartalmuk miatt, azonban a megfelelő diéta betartásával nem kell félnünk. A titok abban rejlik, hogy nem eszünk mellé cukros ételeket, így a testünk felhasználja majd a fruktózt.

Bio zöldség házhozszállítás gyorsan és kényelmesen

A bio gyümölcs után meg kell említeni a zöldségeket is, mivel ezekből korlátlan mennyiségben fogyaszthatunk. A bio zöldség házhozszállítás lehetővé teszi, hogy az otthonunk kényelméből vásároljunk, így nem kell végigállni a hosszú sorokat és a hidegbe sem kell kimerészkednünk. A téli hónapok legnehezebb része, amikor az ember azt sem tudja, hány réteg ruhát vegyen magára, úgyis fázni fog. Ilyenkor azt hihetnénk, hogy nem tudunk friss ételeket online beszerezni, pedig, ha Budapest közelében élünk, akkor szó szerint bármi lehetséges.

Nem kell többé azon gondolkodni, hogy melyik zöldséges van a legközelebb, mert egyszerűen kiválaszthatjuk a kedvenceinket. Ha pedig a bio zöldség házhozszállítást választjuk, akkor biztosítjuk a minőségi termékek fogyasztását, amiért a szervezetünk is nagyon hálás lesz. Nem kell többé a hosszú zöldség lemosásával szenvedni, mivel ezek mindig vegyszermentesen kerülnek a kosarunkba és így az asztalunkra is. A bio zöldség házhozszállítás révén biztosítjuk az egészséges étkezést.

Back To Top