Vásárlás

Mennyibe kerül a whiskys pohár?

Whiskys pohár

Karácsony közeledtével mindenki elgondolkodik azon, mit vegyen ajándékba a szeretteinek. Sajnos, ezt nem mindig olyan egyszerű eldönteni, ezért alaposan körül kell nézni a lehetőségek között. Például a whiskys pohár nemcsak mutatós, hanem hasznos is, tehát érdemes elgondolkodni a megvásárlásán. Egy készlet körülbelül 15-20 ezer forintba kerül, hiszen a poharak kézzel készültek. A nagy űrtartalomnak köszönhetően lesz hely a jégkockáknak is.

A finom megmunkálásnak nyoma van a felületen, tehát az ismerősének biztosan nagyon fog tetszeni a meglepetés. A White Crystal oldalán rengetegféle whiskys pohár van, ezért valószínűleg ráakad majd arra a típusra, amelyik megfelel minden igényének. A csavart forma különösen jól néz ki, és az urak kezében is remekül áll. Nagyon szép a jégkristályokkal készített változat is.

Kérés esetén akár díszdoboz is rendelhető 3205 forintért a White Crystal honlapjáról, hiszen így még stílusosabb lehet az ajándékozás. Akkor sincsen gond, ha esetleg nem nyerte el a tetszését a whiskys pohár, mert más is kapható a weblapon. Remekül néznek ki a vázák, palackok, gyertyatartók és hamuzók is. A finom italok kitölthetők boros-, sörös- vagy pálinkáspohárba is. Így sokkal egyszerűbb lesz a szervírozás, és a vendégek is biztosan jól érzik majd magukat, a fejedelmi kiszolgálásnak köszönhetően.

Ugyanakkor érdemes vetni egy pillantást a csodálatos ékszerekre is, amelyek főleg a hölgyek tetszését nyerhetik el. A vétellel tanácsos sietni, hiszen csak korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre a termékek. A szekrénybe rakva akár díszként is szolgálhat a whiskys pohár, éppen ezért mindenki jól jár a vásárlással.

Back To Top