Szolgáltatás

Mi a különbség a hagyományos és az esztétikai bőrgyógyászat között?

G1 Intézet - bőrgyógyászat
G1 Intézet – bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat különböző területeit többféleképpen is csoportosíthatjuk. Ennek megfelelően, bizonyos értelmezés szerint létezik hagyományos, illetve esztétikai bőrgyógyászat is. Talán nem nehéz kitalálni, hogy kezdetekben az orvoslásnak ezen módja elsősorban azok számára volt elérhető, akik valamilyen megbetegedésben szenvedtek.

Éppen ezért jó, ha Ön a hagyományos értelemben vett bőrgyógyászat segítségét kéri, amikor gyanús anyajegyet, szemölcsöt, hólyagot, foltot vagy kiütést vesz észre. Másrészt azonban, az idő múlásával kialakult ennek a típusú orvoslásnak egy másik ága is, hiszen ma már nemcsak azok fordulhatnak a szakemberekhez,

akiknek valamilyen egészségügyi gondjuk támadt, hanem azok is, akik szebbé szeretnék varázsolni a bőrüket. Az G1 Intézetben például lehetőség nyílik arra, hogy minimális beavatkozással szépüljenek a hölgyek és az urak.

A szolgáltatások palettája igazán széles, hiszen nyugodtan lehet az itt dolgozó szakemberekhez fordulni abban az esetben, ha mondjuk hámlasztásra, hyaluronsavas feltöltésre vagy Drakula-terápiára lenne szükség. Természetesen a felsoroltakon kívül még sok más módszer is létezik, ezért érdemes a G1 Intézetben lévő orvosoknál érdeklődni azzal kapcsolatban, hogy az adott esetben melyik kezelés lenne a leghatásosabb.

Back To Top