Webáruház

Miben különböznek a vonalkód nyomtatók?

Címkék minden felületre
Címkék minden felületre

Apró címkéket látszólag egyszerű nyomtatni, ami való igaz. Azonban, amikor tetemes mennyiségre van szükség, akkor egy ipari vonalkód nyomtató teljesítménye szükséges.

Ezzel a berendezéssel több ezer címkét, vonalkódot nyomtathatunk nap mint nap. Bizonyos modellek képesek megállás nélkül, folyamatosan működni a nap 24 órájában. A megfelelő vonalkód nyomtató kiválasztásakor mindenképp meg kell határozni a követelményeket, amelyeknek a termék eleget kell tegyen.

Így lehet kiválasztani a tökéletes modellt, ami meghozza a várt végeredményt. Hogyha olyan áru vár felcímkézésre, aminek sokáig tart a szállítása és a raktározása, akkor nem árt mellőzni a Direkt termál típusokat és célszerűbb a Thermal transzfer technológiát alkalmazó modellek mellett dönteni.

Mindkettő megtalálható a digicode.hu kínálatában. A Direkt termál egy rendkívül költséghatékony megoldás, mivel nem kell folyton a festékszalaggal vacakolni, hiszen elég csak a hőérzékeny papírt behelyezni a vonalkód nyomtató ezen fajtájába és máris indulhat a munka.

Back To Top