Aviva torna gyakorlatok
Szolgáltatás

Miben mások az Aviva torna gyakorlatok?

Aviva torna gyakorlatok
Aviva torna gyakorlatok

Miután valaki elsajátította ezt a népszerű módszert, később egyszerű útmutatásokat követve, otthon is elvégezheti a kifejezetten testreszabott edzésprogramot. Az Aviva torna gyakorlatok a teljes testedet képesek átmozgatni, de nem csak ezért érdemes kipróbálni őket. A metódus körültekintően strukturált és módszeres mozgási sorozatokon alapul. A hagyományos orvoslással karöltve működik a női reproduktív rendszer támogatása érdekében.

Ez lehetőséget ad a praktizálóknak, hogy erősítsék és gyógyítsák a szervezetüket, normál működésre ösztönözzék azt, továbbá támogassák a természetes és spontán teherbeesés bekövetkezését. Az alapító, Aviva Steiner öröksége alapján a Változás Műhely csapata elkötelezett az ismeretek terjesztése, valamint a módszer és annak számos előnyeinek szélesebb megértése mellett, miközben ezeket az előnyöket a hölgyeknek országszerte elérhetővé teszi. Az Aviva módszer technikája meglehetősen egyszerű és az első útmutatást követően otthon is gyakorolható.

A medence területére (a felső csípőre és az alsó hasra) összpontosító, gondosan strukturált mozgásszekvenciák intenzív és módszeres ismétlése révén fokozódik a véráram, ezáltal újjáélednek a reproduktív szervek, mivel a helyi erek kitágulnak, a belső szervek masszázsban részesülnek. Öngyógyító testedzésként az Aviva módszer lehetővé teszi, hogy átvedd az irányítást a saját tested felett és az nagyobb összhangban álljon az életedben bekövetkező hormonális változásokkal, miközben növeli a belső energiádat.

Mindezek előnyeként képes leszel kezelni a hosszú és gyakran bonyolult termékenységi terápiákkal járó érzelmi stresszt, a megpróbáltatásokat, megkönnyítve ezzel a fogamzás esélyét. Az Aviva módszer gyakorlása kiegyensúlyozottá teszi a hormonális rendszert azáltal, hogy csökkenti a magas FSH-szintet. A legjobb eredményt az Aviva módszer alkalmazásával egy testreszabott mozgássorozat és képzési program kidolgozásával érjük el, amit kifejezetten az adott egészségügyi kérdés, az egyéni erőnléti szint és a tanulási ütem alapján állítunk össze.

Back To Top