Vásárlás

Miért hódít meg ekkora tömegeket az UV gél lakk?

UV gél lakk
UV gél lakk

A hölgyek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a professzionális körömtudomány. Hogy mit is foglal mindez magába? Természetesen nem a körömlakkot. Az UV gél lakk egyre nagyobb teret hódít, ez pedig magával vonja azt is, hogy ebbe a táborba tartozók létszáma csak nő és nő. Ahogy a neve is jelzi, a zselés lakk UV fény alatt köt meg. Ehhez pedig speciális UV lámpa szükséges, hiszen a körömlakkal ellentétben, laza integetésekkel és finom fújással nem szárad meg a levegőn.

Minden szépségszalonban elérhető szolgáltatásként szerepel az UV gél lakk felhelyezése. Ez esetben, amikor valaki időpontot kér egy szakképzett manikűröstől, tisztában kell lennie azzal, hogy a szimpla körömlakkozással szemben, ez a tevékenység kicsivel több ideig fog tartani. Azonban ez a hosszabb időintervallum megtérül, ugyanis egy teljes hónapon át nem kell a szarulemezek szépségével foglalkozni. A teljes folyamat körülbelül másfél órát vesz igénybe. Annak érdekében, hogy az UV gél lakkos körmök valóban kibírjanak 3-4 hetet, az első lépés a körmök előkészítése kell legyen, ami magába foglal egy alapos tisztítást is. Ameddig felkerülnek az átlátszó alaprétegek, addig a vendégnek van ideje eldönteni, hogy milyen szín, minta vagy dísz mellett dönt.

Egy-két ecsetvonás után, a kézfejet a lámpa alá kell helyezni és körülbelül két percen át ott kell tartani, a kiváló kiégetéshez. A manikűrös hölgy mindig jelezni fogja, hogy mikor kell betenni, kivenni a kezeket, illetve azt is, hogy milyen pozícióban érdemes tartani, a tökéletes megkötés érdekében. Miután úgy tűnik, hogy elkészültek a körmök, még következik a fixáló, ami a strapabíróságért felelős. Végül pedig a körömágyat illatos ápoló olajjal kenik be. Az UV gél lakk felhelyezésében abszolút nincs semmiféle ördöngösség, azonban tény, hogy némi rutin és kézügyesség kell.

Így, aki bátorkodik kipróbálni az UV gél lakkot, annak lehetősége van arra, hogy otthon gyakoroljon, a saját körmein. A www.gellakk.com weboldalon induló készletek is beszerezhetőek. Ezek a starter szettek minden olyan kelléket tartalmaznak, amit egy szakképzett körmös is alkalmaz a körömépítés során. Az ecsetvonásokat kecsesség kell definiálja, de nem szabad szem elől veszíteni a használati utasításban leírtakat sem. Türelem, óvatosság és kreativitás a tökéletes recept az UV gél lakk alkalmazásához. Elsőre valószínű, hogy nehéznek fog tűnni, azonban némi gyakorlás után, mindenki helyeselve bólogatni fog a következő mondás hallatán: gyakorlás a tudás anyja. Merjen belevágni Ön is az UV gél lakk felhelyezésére!

Back To Top