esküvői hajdíszek
Webáruház

Mikor válasszuk ki az esküvői hajdíszeket?

Két ember legboldogabb napja, amikor végre kimondják a boldogító igent. Ilyenkor a menyasszony mindent bevet az ideális szépség elérése érdekében, úgyhogy jöhetnek a topánkák, a smink, a fodrász és persze az esküvői hajdíszek.

Sokan el sem tudják képzelni a ceremóniát fátyol nélkül, de ez nem jelenti azt, hogy le kéne mondani a gyöngyökről vagy a csillogó csatokról. Ma rengeteg lehetőség közül választhatunk, csak azt kell eldöntenünk, hogy melyik illik a ruhához, a személyiségünkhöz és a helyiséghez. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a képeket nézegetve elvesznek a csillogó kiegészítőkben és megfeledkeznek a többi szempontról. Ha például habos-babos ruhában akarunk az oltárhoz menni, akkor érdemes letisztultabb hajdíszt kiválasztani, mivel a ruha már eléggé feltűnő lesz.

Nem mindegy, hogy az esküvő hajdíszek közül a pántot, a csatot vagy a hajtűt választjuk, ez kicsit a fátyol kinézetétől is függ. Az a legbiztosabb, ha csak akkor döntünk a esküvői hajdíszek mellett, amikor már tudjuk, hogy milyen ruhánk lesz.

Back To Top