membrán szivattyú
Vásárlás

Mikor vethető be egy kézi membrán szivattyú?

membrán szivattyú
Membrán szivattyú

Az elektronika fejlődése hatalmas lehetőségeket rejt magában, amit megéri kihasználni. Ennek köszönhetően, a különféle munkák magasabb intenzitással végezhetőek el, ráadásul egyszerűen. Már nem kell izzasztó módon nekiesni a munkálatoknak, mert azt a speciális motorok megoldják helyettünk. Vannak azonban olyan esetek, amikor mégis jól jön a hagyományos kézi erő.

A membrán szivattyú kimondottan ilyen helyzetekre lett megtervezve. A vízátemelés vagy bizonyos rendszerek légtelenítése szükséges ahhoz, hogy tökéletes munkafeltételek legyenek biztosítva. Ilyenkor a kézi működtetésű termékekkel megteremthető az ideális körülmények. A GMP kézi membrán szivattyú 0 és 30 ℃ közötti tiszta víz mozgatására felel meg.

Ipari berendezés, amiből adódóan viszonylag magas kapacitással rendelkezik. Traktor meghajtásra is van mód. Fontos műszaki jellemzője, hogy maximálisan 7 méter mélyről lehet vele kinyerni a közeget. A membrán szivattyú bizonyos helyzetekben kiváló segédeszköz, ezért amennyiben szükség lenne rá, jobb, ha kéznél van.

Back To Top