hegesztő bakancs
Webáruház

Milyen az ideális hegesztő bakancs?

A biztonság kiemelten fontos minden munkánál. A hegesztés is olyan specifikus szakma, ami külön védőruházatot igényel, ehhez megfelelő hegesztő bakancs is kell. A munkavédelmi ruházatot, felszerelést és lábbelit szigorú szabályzatok írják elő egy-egy munkakörben.

Cégeknél külön munkatárs foglalkozik ezek beszerzésével, szétosztásával, karbantartásukkal. Igen, de egyre több, sokrétűbb munkát végeznek manapság otthon is az emberek. A barkácsmozgalomnak a szerszámgépek széles elérhetőségével rengeteg követője van és ez nagyon jó. Sajnos nem ügyel mindenki a biztonságra. A hegesztésnél is, kinek jut eszébe, hogy bizony még hegesztő bakancs is szükséges? Pedig nagyon fontos szerepe van!

Meg kell védenie a lábfejet a sérülésektől, hiszen nehéz fémelemekkel folyik a munka. Legalább 200 Joule-nak ellenálló orr szükséges, de ugyanolyan fontos az antisztatikusság is. Természetesen a weboldalunkon is megtalálható hegesztő bakancs rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal és még egyéb kényelmi funkciókkal is.

Back To Top