Bőrápolás
Webáruház

Milyen bőrápoló krémet érdemes választani?

A kozmetikusok a munkájuk során gyakran szembesülnek azzal, hogy a nők még az egyszerű napi arcápolási rutin alatt is súlyos hibákat követnek el, miközben teljesen biztosak abban, hogy mindent jól csinálnak. Viszont az arcbőr olyan, mint egy ruha, amit a természet adott nekünk. Egy egész életre szól.

A fakó arcbőr nem dobható ki és vehetünk újat, de csak a megfelelő gondozás segítségével őrizhetjük meg a szépségét sok éven át. Nem mindig egyszerű eldönteni, hogy melyik bőrápoló krém éri meg a legjobban (forrás: szepsegcenter.hu). A kozmetikumok kiválasztása nagyon fontos, de ugyanakkor nehéz feladat is sok hölgynek. Először is azért, mert manapság több tucat arcápolási márka van a piacon, amelyek jelentősen különböznek az ár tekintetében. Másodszor, a különféle készítményekkel kapcsolatos információk annyira ellentmondásosak lehetnek, hogy maga a téma speciális ismeretek nélkül csak fejtörést okoz és nem segít a probléma megoldásában.

A manapság a világpiacon elérhető kozmetikumok négy csoportra lehet osztani: tömegpiaci, gyógyszertári, prémiumkategóriás és professzionális. Az érthetőség kedvéért egyszerű és világos példával is szolgálunk ezekkel a kategóriákkal kapcsolatban. A különböző osztályú autókat érintően senkinek nincs kérdése és mindenki jól tudja, hogy a prémium gépjármű miben különbözik a pénztárcabarát modellektől. Szinte mindenki tudja, hogy például a Porsche Cayenne jobb, mint a Ford Focus.

Hasonlóképpen a luxus kozmetikumok különböznek a tömegpiaci arc- és bőrápolóktól. Az exkluzív készítmények gyártása során kiváló minőségű alapanyagokat használnak és a hatóanyagok koncentrációja itt magasabb, mint a pénztárcakímélő termékekben, tehát a hatékonyságuk is nagyobb. Arra a kérdésre pedig, hogy milyen bőrápoló krémet válasszon, olcsót vagy drágábbat, a válasz nagyon egyszerű: válassza a legjobbat, amit megengedhet magának! Minél magasabb a krém besorolása, annál jobb a minősége, a hatékonysága és annál biztonságosabb. Ennek ellenére, a kedvező árú kozmetikumok is elvégzik a munkájukat, csak a hatásfokuk alacsonyabb lesz.

Back To Top