Szolgáltatás

Milyen eljárás a Greffe de cheveux?

Tökéletes frizura
Tökéletes frizura

Amikor valaki haj-transzplantáción töri a fejét, akkor érdemes egy kicsivel jobban belemenni a témába. Igaz, nem nagy műtét, de azért komoly beavatkozásnak számít. Sok orvosi centrum kínálatában megtalálható ez a szolgáltatás, viszont mindegyik különböző árakon és különféle kiegészítésekkel.

A Greffe de cheveux egy ezek közül, azonban ők igen rendhagyó és forradalmian új módszerrel dolgoznak. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már nem aranyárban mérik a hajszálakat, így a hétköznapi embereknek is elérhető.

Fontos tudni, hogy a Greffe de cheveux 2 beültetési módozatot különböztet meg az eljáráson belül. Az egyik, amikor hajszálanként kerül beapplikálásra, a másik pedig, amikor kisebb tincsekben.

Az előbbi viszonylag egyértelmű, az utóbbi esetében pedig az alábbi dolog történik. A Greffe de cheveux munkatársai 2-3 hajszálból növesztenek egy tüszőegységet és az kerül beültetésre. A páciens hajának a minősége fogja eldönteni, hogy melyiket lehet alkalmazni és az ár is ennek a függvénye lesz.

Back To Top