Webáruház

Milyen tényezők befolyásolhatják az erekciót?

Kőkemény erekció érhető el

Ne is csodálkozzunk azon, ha a mindennapi rohanás, a megfeszített munkatempó és a folyamatos stressz negatív hatása előbb-utóbb a kedvesünkkel eltöltött intim együttléteket is megkeseríti!

Az oly sokszor kiparodizált jelenet, miszerint a hölgy az ágyban a fejfájásra panaszkodik, igenis valós okokra vezethető vissza, míg az erősebbik nemnél tapasztalt erekció gondok sem csupán a fantázia gyártmányai. Mielőtt rátérnénk a szexuális gondok kezelésének lehetőségére, fontos néhány szóban kitérni arra, hogy mit is nevezünk erekciónak. A pénisz megkeményedett állapotát jelöli, amit elsősorban szexuális ingerek által lehet előidézni.

Az említett ingerek hatására a férfiak nemi szerve megtelik vérrel, azaz erektálódik. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor hiába adott a romantikus atmoszféra, a vonzó partner, a megfelelő hangulat, az erekció mégsem jön létre. Ne gondolja azt senki, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetekben csak a férfit bántja a meghiúsult pásztoróra, hiszen a hölgyek is gyakorta teszik fel magukban a kérdést, miszerint a vonzerejük és a szépségük hiánya váltotta ki a másik fél semlegességét?

Az erekció zavarai ennél sokkal összetettebbek, hiszen állhat mögöttük fizikai, pszichés és lelki probléma, de az sem ritka, ha egy nehéz nap vagy egy huzamosabb ideig tartó rosszkedv, illetve negatív érzések váltották ki. Már sok esetben a nyugalom is segít, valamint az, ha a párjával alaposan és megértően átbeszélik az ágyban történteket. Egyéb esetben mindenképpen keresse fel a kezelőorvosát!

Back To Top