Szolgáltatás

Minden munkavédelmi kabát praktikus

Munkavédelmi kabát

Télen a hideg ellen fokozottan védekezünk különböző ruhadarabokkal. Nem feltétlenül a vastag ruha, hanem a réteges öltözködés a jó megoldás a hideg ellen. Azonban nem feltétlenül csak a hideg ellen kell védekeznünk, hanem az esetleges balesetek elkerülése végett is. A munkavédelmi kabát lehetőséget biztosít mindkettőre.

A hideg ellen kiváló védelmet nyújt, miközben jól szellőzik és praktikus zsebes kialakítása rengeteg tárolási lehetőséget biztosít. Másrészről, a speciális anyagösszetételének köszönhetően, kiválóan véd az esetlegesen felcsapódó szikrától és egyéb sérülést okozó külső hatásoktól. A munkavédelmi kabát vízlepergető anyagának köszönhetően, egyszerre esőálló is, mint egy esőkabát.

A védelmi funkciója azonban nagyon fontos szempont, amit erre vonatkozó jogszabályok is előírnak. Ezért nagyon szigorú gyártási folyamatoknak kell megfelelniük, a viselőjük egészségének megóvása érdekében. Minden munkavédelmi kabát tesztelésen esik át, mielőtt a piacra kerül, így nagy biztonsággal viselheti bárki.

Back To Top