szemvédelem
Webáruház

Mindenhol másféle a szemvédelem

A munkahelyeken kötelező az előírásoknak megfelelő védőöltözet és munkavédelmi eszközök használata, másképp, jobb esetben büntetés, rosszabban pedig baleset lehet a vége. Kiemelten fontos a szemvédelem, mert ez a legérzékenyebb érzékszervünk.

A munkaanyagból lepattanó darabok veszélyesnek számítanak, de minden munkaterületen más-más védőszemüveg nyújtja a szükséges biztonságot a dolgozóknak. A jól kiválasztott darabbal elkerülhetőek a balesetek, de ugyanakkor a biztonságos és kényelmes munkavégzést is lehetővé teszi. Szinte minden munkaterületen szükséges a szemvédelem. A száras szemüvegek a mechanikus veszélyektől védenek, a teljes látómezős, zárt változatok a vegyi sérülések ellen, valamint a porral járó munkák során.

A termikus, illetve az optikai veszélyek elhárítására ideális a hegesztőszemüveg. Tehát, gyakorlatilag a szemvédelem bármilyen területen megoldható, ehhez mindössze a megfelelőt kell viselni. Mindenféle védőszemüveg megtalálható a shop.zebrekm.hu webáruház termékpalettáján.

Back To Top