Webáruház

Mindent aprít a Bosch konyhai robotgép

Bosch robotgép

Ez a márka garancia a minőségre. Nagyon sok minden kerül ki a gyártó futószalagjáról, a szerszámgépektől elkezdve a mérőműszerekig. A Bosch konyhai robotgép természetesen szintén ennyire megbízható, bármelyik modellre is essen a választás. Nem véletlenül ennyire büszke a gyártó a termékeire, hiszen ezek egytől-egyig egy életre lettek tervezve.

Sokoldalú és strapabíró, viszont ezek alapján mégsem egy robosztus valamit kell elképzelnünk, ami ott fog éktelenkedni a konyhában. A letisztult dizájn remekül fog mutatni egy modern konyhában. A Bosch konyhai robotgép, a tartozékainak köszönhetően használható ennyire sokoldalúan.

Szinte mindent aprít és szeletel, amit csak belehelyezünk. Mérnöki pontosságú hasábburgonyát készíthetünk a szeletelő korong felhelyezésével. A habverővel tökéletes állagú tejszínhab készíthető. A citromfacsaróval pillanatok alatt ízletes limonádét csinálhatunk. Ez csak néhány dolog volt, amire használhatjuk a Bosch konyhai robotgépet. Számos tartozékkal együtt juthatunk hozzá, hogyha rendelünk egy ilyen remekbeszabott eszközt a homex.hu weboldalról.

A méretes, 3.9 literes keverőtál bőven elegendő lesz még egy nagyobb család esetében is. Egyszerre nagyobb adagokat is készíthetünk ezzel a hatalmas kapacitással, amihez nagyban hozzájárul a Bosch konyhai robotgép 1250 W-os motorja. Főzéskor a legtöbb időt az alapanyagok előkészítése és felaprítása veszi el. Ennek azonban mindörökre vége, a Bosch konyhai robotgépnek köszönhetően. A tartozékok tárolására egy táskát is találunk a csomagban.

Back To Top