Webáruház

Minőségi arany gyűrű bármilyen alkalomra

arany gyűrű
Arany gyűrű

A periódusos rendszer 79-ik eleme az arany. Ez egy olyan természetben megtalálható fém, ami a nemesfémek kategóriájába tartozik. Értéke meghatározza a valuták árát is. Az arany annyira értékes anyag, hogy az ékszergyártásban is első helyen áll a feldolgozása. Készül belőle megannyi féle arany gyűrű, nyaklánc, karkötő és fülbevaló.

Férfiak és nők egyaránt viselnek aranyból készült ékszereket. A 24 karátos fém nagyon képlékeny és puha ahhoz, hogy tartós és kopásálló arany gyűrű szülessen belőle, így más fémekkel kell ötvözni. A karátszám így változhat, a leggyakrabban használt ötvözet 14 karátos. Ékszerészetünk is ezt a keménységet használja termékeinek előállításához.

A weboldalunkon és budapesti üzletünkben egyszerű, mintás és kövekkel kirakott arany gyűrű széles választékát találja. Saját célra és ajándékba is megveheti, de ennél különlegesebb alkalmakra is ajánljuk, mint például eljegyzés, házasságkötés. Élvezze az arany varázsát Ön is! Keressen meg minket és válassza ki a legszebb arany gyűrű modellek valamelyikét!

Back To Top