minőségi karórák
Vásárlás

Minőségi karóra márkák: tényleg megérik?

minőségi karórák
Minőségi karórák

A férfiak büszkesége a családjuk után rögtön az autójuk, a legtöbben valóságos ékszernek tartják a modern és jól felszerelt járgányukat. Van azonban még egy ékszer, amelyet az urak előszeretettel viselnek, akár az autójukban is, ez pedig nem más, mint a karóra. Nem véletlen, hogy továbbra is nagy a kereslet a minőségi karórák iránt. Ez így van, ugyanis aki egy divatos szuperjárgány boldog tulajdonosa, annak nem mindegy, hogy milyen öltözékben és kiegészítőkkel ül kormány mögé. Sokáig kizárólag férfiaknak hirdették karórákkal együtt az autókat a nevesebb gyártók, és ennek a fajta árukapcsolásnak több oka is volt.

Az első és legfontosabb az, hogy a felső kategóriás autókat és karórákat jellemzően a tehetősebb férfiak szokták megvásárolni. De napjainkban már a hölgyeket is megtalálják az autógyártók, illetve az óramárkák is, és célzatosan nőies járműveket és karórákat kínálnak számukra, sok esetben egyetlen reklámon belül. Voltaképpen az autógyártók már egy évszázada megjelentek az órák piacán is, sokszor volt példa arra, hogy egyes autómárkák karórákhoz is a nevüket adták.

Már a huszadik század elején felismerték az autógyártók, hogy mekkora reklám ereje lehet annak, ha a saját márkájukat jól ismert és közkedvelt óragyártókéval kötik össze. De azt is egy nagyon jó lehetőségnek tartották, hogy saját márkás karórákat kezdenek értékesíteni, ezzel még inkább növelve a márka iránti elkötelezettséget.

Ugyanakkor az óragyártók számára szintén előnyös üzleti lépés volt, hogy egy-egy modellt valamelyik híres autómárka logójával, nevével ellátva kínáltak eladásra. Az a tény leginkább csak a legnagyobbakra érvényes, hogy a saját tervezőik alkotják meg a karóra teljes designját is. Ilyen például a Lamborghini és a Porsche. Egyes kollekciók esetében az árak nagyon magasak is lehetnek. De tény, hogy egy elegáns gépkocsihoz magas minőségű, designos karóra dukál. A kettő olyan tökéletes megjelenést biztosít az uraknak, ami önbizalmat ad, és amire büszkék lehetnek. Érdemes Önnek is kipróbálnia ezt az érzést.

Back To Top