propolisz krém
Webáruház

Mire jó a propolisz krém?

propolisz krém
Propolisz krém

Mi, emberek, bizony kemény fából lettünk faragva! Olykor-olykor azonban mégis megtörténik, hogy sérülés ér minket, amire a szervezetünk különféleképpen reagál. A külső hámrétegünk, a bőrünk különösen ki van téve az irritációnak, a propolisz krém sokoldalúságának köszönhetően azonban könnyedén kezelhetjük a fennálló problémákat.

Teljesen mindegy, hogy a nehezen gyógyuló sebre, pattanásra, napégésre, horzsolásra, vágásra vagy ízületi problémára keressük a gyógyírt, a propolisz krém minden tekintetben ideális választásnak tűnik. A krém amellett, hogy baktériumölő hatással bír, azok fejlődését és a bőrünkön való megtapadását is megakadályozza.

De mi lehet ennek a roppant sokoldalú készítménynek a titka? Nos, a megoldás kulcsa a propolisz krém összetevőiben rejlik, ugyanis a termék a méhek propolisza mellett, 79%-ban aloe vera gyógynövényt is tartalmaz. A szinte minden bőrproblémára alkalmazható propolisz krém minden tudatosan gondolkodó, egészséges életmódot követő személy házi patikájának a kötelező eleme.

Back To Top