Szolgáltatás

Mit kell tudni az autógumiról?

Autógumi

Minden autós felteszi magának a kérdést, hogy milyen nyári abroncsot vásároljon, meg lehet-e bízni az olcsó, távol-keleti fajtákban, illetve hol vehetőek meg azok, amelyekben ténylegesen megbízhat az ember? Ezen fontos autógumi kérdések leginkább akkor foglalkoztatják a kocsitulajdonosokat, ha közeleg a tavasz, és le kell cserélni a téli gumikat, amelyek 7 Celsius-fok felett már nagyon kopnak és zajossá válnak.

Ekkor a téli változat kötelezően a tároló sarkába kell kerüljön, mert semmi szükség nincs már rá. Legfőbb érv, ami miatt elengedhetetlen a csere, a biztonság. Hazánkban igen sokan vannak, akik télen a nyári autógumi mellett döntenek, illetve nyáron a télit használják.

Természetesen, a hideg hónapokban sokkal rosszabb a nyárival közlekedni, de fordított esetben is megvan a helytelen autógumi használatának a negatívuma, és bizony fennáll a balesetveszély. Hazánkban a jó autógumi megannyi helyről megvehető, ezért senki sem foghatja arra a hanyagságot, hogy nem talált rá a tökéletes darabokra. A vásárlás számos előnnyel jár rendelés esetén.

Back To Top