Webáruház

Mit kell tudni a jó vadászruházatról?

A jó vadászruházat

Hazánkban is sok olyan szaküzlet és webshop van, ahol a jó minőségű, tartós ruházatok szerezhetőek be, amelyek kiválóan alkalmasak vadászáskor, túrázáskor és ehhez hasonló kinti tevékenységek idején.

A www.katonadolog.hu weblapon fellelhető vadászruházat sokak nagy kedvencét jelenti, mert itt nemcsak a nívó adott, hanem a bő választék is, aminek hála, mindenki rátalálhat arra a darabra, amelyik egyszerre komfortos, időtálló és olcsó. Itt megvehető például a világszinten elismert Pinewood brand összes vadászruházat típusa. Az idei évtől kezdődően pedig a vásárlók azoknak a tartozékoknak is örülhetnek, amelyek a környezetvédelemért egyaránt felelnek. Ez a vállalkozás sohasem titkolta, hogy pár éve igen sok pénzt és időt ölt a kutatásokba, hiszen azt akarta elérni, hogy a veszélyes perflour vegyületek (PFC) kikerüljenek a termékekből. Ennek köszönhetően a vadászruházat még biztonságosabbá és egyedibbé vált. Ez igaz az összes őszi és tavaszi változatra is. A PFC-ről tudni érdemes, hogy ezt a gyártó főként a szabadidős márkáknál használta annak érdekében, hogy a vízlepergető hatás adva legyen.

Azonban, mivel ez nem volt egy biztonságos megoldás, a vállalkozás úgy döntött, hogy a vadászruházat és sok egyéb produktum esetében ezt a Bionic Finish Eco Plus nevet viselő anyag helyettesíti majd. Fontos tudni, hogy ez a matéria biológiai úton lebontható és teljesen mentes a PFC-től. A vállalat ezzel azt akarta elérni, hogy olyan kicsi biológiai lábnyomot hagyjon a termékeivel, ami már nem mondható károsnak a természetre. Bizony, az erre az anyagra épülő vadászruházat ebben nagymértékben segíthet. Nyilván a kifogástalan nívó így is biztosított.

Back To Top