reiki tanfolyam
Szolgáltatás

Mit kínál a reiki tanfolyam?

reiki tanfolyam
Reiki tanfolyam

Ha szeretne életében pozitív változásokat elérni, akkor jó helyen jár. A reiki tanfolyam által megőrizhető a lelki és a testi egészség, a belső harmónia és a béke. Ez a kezelési technika Chujiro Hayashi mester nevéhez fűződik, aki az 1930-as években tanította Japánban. Tudni kell, hogy semmilyen előképzettséget nem igényel. A kezelés felgyorsítja és megkönnyíti a gyógyulási folyamatokat.

A hagyományos orvosi terápiákat nem helyettesíti, viszont azokat kiegészítve, kiváló eredmény érhető el. Reiki tanfolyam már a világhálón keresztül is elérhető. Ha szeretné elsajátítani, akkor bátran jelentkezzen, hiszen a tanultakat a mindennapokban önmagán és másokon egyaránt alkalmazhatja.

Minden kurzuson más-más dolgok sajátíthatók el, szóval érdemes fokozatosan haladni. A képzések után lehetőség van jelentkezni a reiki klubnapra. Az eseményen a tanulók teljesen ingyen gyakorolhatnak és támogatást kapnak. A reiki tanfolyam ára változó. Ha szeretne tájékozódni az összeggel kapcsolatban, akkor lépjen fel az internetes oldalra!

Back To Top