okos riasztó
Webáruház

Mit tud az okos riasztó?

A biztonságtechnikai eszközök folyamatos fejlesztése szükségszerű, mivel a betolakodók módszerei is állandóan változnak. Az okos riasztó létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen a mai világban. A nem várt vendégek ellen érdemes mindent bevetni a saját és a vagyontárgyak épségének érdekében.

Lássuk, hogy mitől és miként lehet okos egy riasztó! A legmodernebb kültéri és beltéri kamerarendszerek távoli betekintés funkcióval rendelkeznek. Ennek köszönhetően, a tulajdonos bármikor és bárhonnan bepillanthat az ingatlanjába. Az okos riasztó segítségével nemcsak betörőket érhetünk tetten, de akár az otthon tartózkodó állatainkra is vethetünk egy pillantást. Az ilyen típusú riasztók be- és kikapcsolása távolról ütemezhető, de a rendszerek aktuális állapotának ellenőrzése is elvégezhető ilyen módon.

Az okos riasztó működésében egy mobil applikáció is jelentős szerepet játszik. A rendszer üzemeltetésének egyik alapfeltétele, hogy az ingatlannál legyen internetes kapcsolat. Az okos riasztó már kifejezetten előnyös ár/értékben beszerezhető.

Back To Top