iphone árak
Vásárlás

Mivel magyarázhatóak az iPhone árak?

Az iPhone árak több okból is megtérülnek. Ezzel az állítással pedig valószínűleg nem sokan vitatkoznak azok közül, akiknek már volt szerencséjük egy ilyen készülék büszke tulajdonosának lenni.

Az iPhone árak elsőre borsosnak tűnnek, de pár nap használat után már okos befektetésként tekinthetünk rájuk. Miért? Vegyük elsőnek a hosszú életciklust! Az iPhone-ok rendelkeznek az egyik legjobb támogatási ciklussal az okostelefonok között. Az Apple 5 évig biztosítja az operációs rendszer és a biztonsági frissítéseket.

Ez azt jelenti, hogy még ha nem is a legújabb modellel rendelkezel, a készülék akkor is megkapja az aktuális iOS-verziókat és biztonsági javításokat. De ez csak az egyik dolog, amivel az iPhone költségei magyarázhatóak. A másik az általuk nyújtott ár-érték arány.

Sok Android alapú okostelefonnal összehasonlítva, az iPhone-ok hosszú távon jobb ár-érték arányt kínálnak. Míg az Android felhasználóknak kb 2 éven belül új készülékre kell váltaniuk, addig egy iPhone 3-5 évig is szolgálhat. Ez a hosszabb élettartam is az iPhone árak hátterében áll.

Back To Top